Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BALIKESİR
09 Nisan 2015 - 20:53:35

Balıkesir Bandırma'da uyuşturucu operasyonu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde önceki gün yapılan uyuşturucu operasyonunda göz altına alınan 12 şüpheliden 11'i tutuklandı.
Balıkesir Bandırma'da uyuşturucu operasyonu 0 Balıkesir'in Bandırma ilçesinde önceki gün yapılan uyuşturucu operasyonunda göz altına alınan 12 şüpheliden 11'i tutuklandı.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadıkları Çınarlı Mahallesi'nde yapılan uyuşturucu operasyonunda 12 kişi göz altına alınmıştı. Yaklaşık 50 polisin görev yaptığı operasyonda sentetik uyuşturucu ve ecstasy haplar ile bir miktar esrar ele geçirilmişti. Emniyetteki sorguları tamamlanan 12 şüpheliden 11'e çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. S.U., M.K., T.M., F.P., F.A., E.K., E.U.,E.E, N.D., A.S. ve C.Ö. Bandırma M Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, bir kişinin de tutuksuz yargılanacağı öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Eskişehir Valisi, Eğitim Teknolojileri Zirvesi, çerkes figürü, kura çekimi radyo, limpopo coghsta, kuduz testi, kuru üzüm özütü, salsa başlangıç müzikleri, başbakan yardımcısı yumruk, keçi fiyatları bursa, gediz üniversitesi koçluk eğitimi, ağrı şehitleri, televizyoncular ne kadar kazanıyor, yıldırım belediyesi zabıta müdürü, türkiye halter federasyonu canlı yayın, müslüman cinle röportaj, şişli feriköy necdet kotil ilkokulu,