Perşembe02.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - AZERBAYCAN - BAKÜ
03 Aralık 2015 - 13:59:26

Azerbaycan'a giden Davutoğlu, Zağulba Sarayı'nda resmi törenle karşılandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2 günlük resmi ziyaret kapsamında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.
Azerbaycan'a giden Davutoğlu, Zağulba Sarayı'nda resmi törenle karşılandı 0 Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2 günlük resmi ziyaret kapsamında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyeti taşıyan TUR uçağı TSİ 12.00 sıralarında Bakü'deki Haydar Aliyev Uluslar arası Havalimanına geldi. Davutoğlu'nu havalimanında Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Ali Ahmedov, Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Halef Halefov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun ve diğer yetkililer karşıladı.
Başbakan Davutoğlu bugünkü temasları kapsamında Zağulba Sarayı'nda resmi törenle karşılandıktan sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ikili ve heyetler arası görüşmeye katılacak. Görüşmelerin ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'le ortak basın toplantısı düzenleyecek olan Davutoğlu daha sonra Aliyev'in onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak. Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile de ikili ve heyetler arası görüşmelere katılacak olan Davutoğlu, Rasizade'nin onuruna vereceği akşam yemeğine katılmasının ardından iş dünyası temsilcileriyle toplantı gerçekleştirecek.
Başbakan Davutoğlu'na Azerbaycan'daki temaslarına eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Faridun Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan eşlik ediyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İRAN, Yunus Eser, denizli valisi ismi, adana genel ev, karadeniz türküleri isimleri, ısınma hareketlerinin görevleri, sütlüce uykulukçusu, tübitak mail, polifenol capsulas, subaşı döner uşak, ege üniversitesi edebiyat fakültesi sosyoloji dergisi, uefa avrupa ligi puan durumu beşiktaş, darıca umuttepe belediye otobüs saatleri, cep telefonu jammer, jakarta yogyakarta distance, inegöl valiliği, lozan saat,