Cumartesi18.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - VAN
30 Mart 2015 - 08:11:41

Atiye Van konseri

Van'da sahne alan ünlü sanatçı Atiye, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Atiye Van konseri 0 Van'da sahne alan ünlü sanatçı Atiye, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği Van Shoppıng Fest etkinlikleri kapsamında konserler, alışverişler, tiyatro gösterimleri ve bir dizi çekilişler devam ediyor. Bu kapsamda İskele Caddesi'nde düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı Atiye, seslendirdiği şarkılarla Vanlı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İlk defa Van'a geldiğini belirten ünlü sanatçı Atiye, Van'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Ünlü sanatçı Atiye'yi görmek için İskele Caddesi'ni tıklım tıklım dolduran Vanlılardan kimisi ağaçlara tırmanırken, kimisi de banka ATM'leriyle istimlak duvarının üstüne çıkarak konseri takip etti. Ünlü sanatçıya biraz daha yakın olmak isteyen Vanlılar, güvenlik bariyerlerini zaman zaman yüklendiler.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Atiye Van konseri Atiye Van konseri Atiye Van konseri Atiye Van konseri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türkiye Aşçılar Federasyonu, Arda Kural, cumhuriyet caddesi şenlikköy, erdem beyazıt anadolu lisesi taban puanı, bengü ağız alışkanlığı, alanya kalesi ve tersanesi bilgi, galatasaray maçı durum, madımak öteli yangını, kemer çamyuva, çekmeköy emlak, balıkesir ılıca kaplıcaları, mucur triko, valilik capsleri, tutulma jasper dövüş sahnesi, çaykur diyarbakır çayı, evlatlığın nüfus kaydı, avrupa birliği bakanlığı proje destekleri,