Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
19 Mart 2015 - 10:24:49

Arnavutköy'de bıçaklı kavga: İş ortağını bıçaklayarak öldürdü

İstanbul Arnavutköy'de aralarında husumet bulunan iş ortakları arasında çıkan kavgada bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti.
Arnavutköy'de bıçaklı kavga: İş ortağını bıçaklayarak öldürdü 0 İstanbul Arnavutköy'de aralarında husumet bulunan iş ortakları arasında çıkan kavgada bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti.
Olay, 15 Mart'ta Arnavutköy İmrahor Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir işyerinde ortak olan M.N.Ö. (50), yeğeni E.Z. (26) ile F.Ç. (28) arasında ortaklık nedeniyle husumet yaşandı. E.Z., ortaklıktan vazgeçirmeye çalıştığı F.Ç.'yi bir süre önce elektroşok aleti ile darp etti. Bunun üzerine F.Ç. de yakınlarıyla birlikte E.Z.'yi darp etti. Gerginliğin büyümesinin ardından taraflar aralarındaki sorunu çözmek için bir araya geldi. Görüşmede yaşanan tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada M.N.Ö. bıçakla yaralandı. Olayın ardından zanlılar kaçarken, M.N.Ö. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan M.N.Ö. hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, E.Z, F.Ç, F.Ç. (55), M.Ç. (29) ve F.Ç. (30) isimli zanlıları yakaladı. Zanlılardan F.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, HİNDİSTAN, kuluçka makinesi el yapımı nasıl yapılır, ortaca ahmet ateş mesleki ve teknik eğitim merkezi, yerel gazeteler gelibolu, ermenistan yerel saat, ali ismail korkmaz instagram, ibrahim şahin van, tutulma şafak vakti, elazığ adliyesi yemek listesi, curitiba primer mundo tropical, murat yıldırım telefon, metin akpınar komik, çayırhan linyit işletmesi, kenan imirzalıoğlu abisi, çiçek boyama, ayrancı balık,