Salı14.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANTALYA
02 Nisan 2015 - 10:46:29

Antalya Alanya'da trafik kazası: Otomobil uçuruma yuvarlandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobil, kaygan zeminde sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Antalya Alanya'da trafik kazası: Otomobil uçuruma yuvarlandı 0 Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobil, kaygan zeminde sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Alanya'ya bağlı Dereköy'de meydana geldi. Kadir Y'nin kullandığı otomobil, yağmur sonucu kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Y. ve otomobilde yolcu olarak bulunan işçiler Ali Bayram, Cemil Çakır ile Ayhan Topkara yaralandı.
Yaralılar, kendi imkanları ile araçtan çıkarak durumu cep telefonu ile jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yol kenarında yaralı olarak yardım bekleyen yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, jandarma ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Nevruz Parkı, Psikososyal Onkoloji Derneği, cebeci spor kompleksi yüzme kayıt, altan tan diyarbakır cezaevi, gökhan ünal karşıyaka, buğday ingilizcesi, mutlu akü ne zaman kuruldu, taksim eğitim ve araştırma hastanesi tıp dergisi, akçaabat jandarma, hakkari hangi bölgede, karadeniz türküleri flüt notaları, torba yasa muhasebe kayıtları, fas otomotiv gebze, avrupa parlamentosu metni, saadet zinciri benzeri, henkel vikipedi, yekta kopan ekşi,