Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
09 Nisan 2015 - 14:40:31

Ankara'ya kar yağıyor mu?

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan ve özellikle batı ve güney kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı Büyükşehri Belediyesi, ekip ve araçlarla anında müdahalede bulundu. Ekipler, ilçe ve köy yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Ankara'ya kar yağıyor mu? 0 Ankara'da sabah saatlerinde başlayan ve özellikle batı ve güney kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı Büyükşehri Belediyesi, ekip ve araçlarla anında müdahalede bulundu. Ekipler, ilçe ve köy yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Başkentlilerin sabah saatleriyle birlikte karşılaştığı ve kış aylarını aratmayan Nisan karıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 70 adet karla mücadele aracı özellikle şehrin yüksek kesimlerinde müdahale ile hazır bekletiliyor.
Kar yağışının etkili olduğu ilçeler başta olmak üzere ilçe ve köy yollarının kapanmaması için de Fen İşleri Dairesi'nin Bölge Şefliklerinde bulunan araçlarla gerekli müdahaleler anında yapılıyor.
Fen İşleri Dairesi yetkilileri, Eskişehir Yolu yönünden Ankara'ya gelen ve İncek, Turan Güneş Bulvarı ile Kepekli tarafından devam eden yoğun kar yağışıyla etkin mücadelelerine devam ettiklerini kaydetti.
Bu kapsamda Başkent'in batı kesimlerinde özellikle Beypazarı, Nallıhan, Kızılcahamam, Güdül ve Çamlıdere'de müdahalelerde bulunduklarını, güney kesimlerdeki Bala ve Haymana ilçelerinde de karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

GEREKLİ DURUMLARDA TUZLAMA DA YAPILACAK
Kar yağışı nedeniyle Ankara'da kapalı yol bulunmadığını ve hava sıcaklığının eksiye düşmesi durumunda da yollarda oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışmalarının yapılacağını kaydeden yetkililer, Başkent genelinde yağan karın genellikle eridiğini belirtti.
Kar yağışının etkili olduğu ilçelerde ise kar küreme çalışmaları devam ederken, Başkent'in yüksek kesimlerinde bekletilen karla mücadele araçları ise anında müdahale için hazır tutuluyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ankara'ya kar yağıyor mu? Ankara'ya kar yağıyor mu? Ankara'ya kar yağıyor mu? Ankara'ya kar yağıyor mu?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Murad Kani bölgesi, Servet Alp Demirtaş, balyoz oyunu oyna, ödül töreni messi, danıştay şeması, enes ünal ücreti, akkuyu nükleer santrali hürriyet, çanakkale türküsü çıkış hikayesi, spor toto süper lig topçu kafalar, cem yılmaz little little into the middle ne demek, kudüs özgür olana dek, ismail kartal malatya, suriye şarkı yarışması, mehter marşı söyleyen askerler, korkuteli sağlık meslek lisesi taban puanı, toma biosciences, konya valisi vikipedi,