Salı21.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
23 Haziran 2015 - 08:16:57

Ankara Sincan'da sel baskını

Başkent'te kısa süreli yağan sağanak yağmur su baskınlarına neden oldu. Çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı.
Ankara Sincan'da sel baskını 0 Başkent'te kısa süreli yağan sağanak yağmur su baskınlarına neden oldu. Çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı.

Başkent'te kısa süreli etkili olan sağanak yağış, Sincan ilçesinde su baskınlarına neden oldu. Yağmur nedeniyle göle dönen yollarda çok sayıda otomobil mahsur kaldı. Dükkanları sular altında kalan esnaflar, kendi imkanlarıyla suları tahliye etmeye çalıştı. Yağmur nedeniyle bir manav dükkanı dolan sular, kovalar yardımıyla boşaltılmaya çalışıldı. Çok sayıda sebze kasası suya kapılarak yollara saçıldı. Vatandaşlar, yağmur suyuyla dolan yollarda yürümekte güçlük çekti.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

K Parti Genel Merkezi, motorlu testere, uefa avrupa ligi şarkısı, berlin öğrenci yurtları, kepez emlak, yeditepe üniversitesi tanıtım, fas öncesi, hırsızlık rüyada, türkgözü gümrük müdürlüğü telefon, torba yasa ve jandarma, deaş mı daiş mi, bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi doktorlar, yıldızeli güneykaya, korkut ölmez, fiorentina resmi internet sitesi, anadolu ajansı nerede kuruldu, kuşlar elektrik telleri üzerinde nasıl durur,