Çarşamba22.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
05 Nisan 2015 - 17:06:04

Ankara Sincan'da market soygunu

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir marketi bıçak tehdidi ile soyan zanlı, polis tarafından 15 dakikada yakalandı.
Ankara Sincan'da market soygunu 0 Ankara'nın Sincan ilçesinde bir marketi bıçak tehdidi ile soyan zanlı, polis tarafından 15 dakikada yakalandı.
Sincan'da bir markete giren bir kişi, kasiyer kızı bıçakla tehdit etti. Kasiyere zorla kasayı açtıran soyguncu, kasada bulunan 865 TL'yi alarak kaçtı. Olayın şoku ile kasiyer kız bayılırken, ihbar üzerine harekete geçen Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıyı 15 dakikada yakaladı. Zanlı ile birlikte olayda kullandığı bıçak, 1 adet sprey, 1 adet kaynakçı gözlüğü ve gasp ettiği para ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, sorgulanmak üzere Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soygun anı marketin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türk futbolu, Beyoğlu Belediye Başkanı, ceza muhakemesi kanunu son hali, bingöl online haber, kemah sarıyazı köyü, sağlık bakanlığı lojman yönetmeliği, salsa hareketleri öğren, bakara suresi dedim çok yalnızım, kızıl çöl, mersin devlet hastanesi çekap, ödül töreni şaka, suriye devlet başkanı ahmed nami bey, dolmabahçe sarayı fiyatı, erciyes üniversitesi tıp fakültesi fizyoloji anabilim dalı, nüfus kaydı nasıl silinir, gürcistan nasıl bir yer, dolu oyuncak san. tic. a.s,