Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
23 Kasım 2015 - 09:43:53

Ankara Polatlı'da sahte para operasyonu: 4 kişi tutuklandı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde esnaftan sahte para ile alışveriş yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler mahkemece tutuklandı.
Ankara Polatlı'da sahte para operasyonu: 4 kişi tutuklandı 0 Ankara'nın Polatlı ilçesinde esnaftan sahte para ile alışveriş yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler mahkemece tutuklandı.
Polatlı'da esnaftan ellerindeki sahte 100 ve 200 TL'lik banknotlar vererek alışveriş yaptıkları ve bu şekilde birçok esnafı dolandırdıkları ileri sürülen şahıslar, polisin dikkatli çalışmasıyla yakalandı. Olayı derinleştiren emniyet birimleri sahte paraların başka esnaflara da verildiğini tespit etti. Otomobilleri ile kaçmaya çalıştıkları sırada Polisin sıkı takibi ile yakalanan 4 şüpheliden 300 bin TL sahte para ele geçirildi.
Sahte paraların verildiği esnaf tarafından kesin olarak teşhis edilen şüpheliler gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Esenyurt, fosfor, gülben ergen söz, tanap sivas, av tüfekleri deneme, istanbul ümraniye belediye başkanı, erbil mobilya, kabataş provokasyon, sinan erdem spor salonu fatih medreseleri, petrol istasyonu tehlike sınıfı, şahin sucuk jeep kampanyası, oryantal yeliz, adana büyükşehir belediyesi alım, ladik mobese kameraları, motor dünyası, melikgazi ülkü ocağı, linyit taş kömürü,