Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
29 Mart 2015 - 11:16:46

Ankara Mamak'ta ağaç devrildi

Orta refüjde bulunan koca ağaç, yoldan geçmekte olan polis aracının önüne devrildi. Yolu trafiğe kapatan ağaç, belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu kaldırıldı.
Ankara Mamak'ta ağaç devrildi 0 Orta refüjde bulunan koca ağaç, yoldan geçmekte olan polis aracının önüne devrildi. Yolu trafiğe kapatan ağaç, belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu kaldırıldı.
Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Plevne Caddesi'nde bulunan orta refüjdeki ağaç sağanak yağışa dayanamadı. Yağış nedeniyle toprağı yumuşayan ağaç, rüzgarın da etkisiyle yola devrildi. O sırada yoldan geçmekte olan bir polis aracının 1 metre önüne devrilen ağaç, trafiği yola kapattı. Polisler yavaş yavaş devrilmesinin ağaçtan kurtulmalarına yardım ettiğini ifade etti.
Bir görgü tanığı da ağacın, polis aracının yaklaşık 1 metre yakınına düştüğünü ve o sırada kimsenin oradan geçmemesinin olası bir kazayı önlediğini söyledi.
Olay yerine gelen belediye ekipleri, ağacı elektrikli testere ile parçalara ayırarak yoldan kaldırdı. Trafik, ağacın kaldırılmasıyla normal akışına döndü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ankara Mamak'ta ağaç devrildi Ankara Mamak'ta ağaç devrildi Ankara Mamak'ta ağaç devrildi Ankara Mamak'ta ağaç devrildi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kayacan Caddesi, Büyük Menderes Nehri, hakkari fen lisesi, beyhekim devlet hastanesi randevu, egemen korkmaz ersun yanal, hamsi ızgara nasıl pişirilir, altay şarkıcı, şarkı yarışması birincileri, vizontele nejat uygur olaylara karışma, cübbeli ahmet hoca lafları, taksim eğitim ve araştırma hastanesi randevu, gap nin açılımı, cerbe deniz savaşının nedenleri ve sonuçları, çankaya köşkü forsu söküldü, fotomaç zombi avı, yükselen ısı izmit, nazilli ziraat bankası,