Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
02 Nisan 2015 - 20:38:58

Ankara'da otobüs kazası: Belediye otobüsü köprüden düştü

Ankara'da belediye otobüsünün köprüden uçması sonucu meydana gelen kazada çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.
Ankara'da otobüs kazası: Belediye otobüsü köprüden düştü 0 Ankara'da belediye otobüsünün köprüden uçması sonucu meydana gelen kazada çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.
Edinilen ilk bilgilere göre, plakası ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen belediye otobüsü, Celal Bayar Bulvarı'ndaki köprüden uçtu. Olay yerine çok itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenilirken, itfaiye ve sağlık ekipleri yaralıların araçtan çıkartılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Diyarbakır Ticari Taksi Kooperatifi, Constant, dersim munzur vadisi, arena spor salonu denizli, bingöl zazaca, mehmet şimşek maliye bakanı iletişim, zekeriya öz ak parti, tuğçe kazaz çocuğu, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü boş kadrolar, anadolu adalet sarayı dahili telefon numaraları, etilerde bomba ihbarı, trabzon uzungöl ulaşım, ayvalık gezilecek yerler, diyanet işleri başkanı ramazan mesajı, berksan çözemedin, bedir üçlü düello, adnan menderes üniversitesi veteriner fakültesi taban puanları,