Çarşamba08.05.2024
HABERLER - DÜNYA - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Aralık 2015 - 21:53:56

Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir sosyal tesise silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.
Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var 0 ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir sosyal tesise silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.
Kaliforniya eyaletinde bulunan San Bernardino'da silahlı saldırganlar tarafından etrafa ateş açıldı. Saldırının gerçekleştiği yerin bir sosyal tesis olduğu kaydedildi. Olayda ölenlerin ve yaralananların olduğu öğrenilirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik ekibi gönderildi. Saldırganların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlattığı kaydedildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yorum Yaz:



Aramalar:

kalp atış hızı, Mardin Valiliği, zincirlikuyu sarıyer otobüs, adana adliyesi gardiyan alımı, masör uğur ökmen, spor toto süper lig analiz, yeni mahalle lisesi ankara, ahmet davutoğlu sözlük, domates anemon, norveç somonu fiyatı, ata demirer nereli, selçuk inan orduspor, beştepe fatih hastanesi, kadlec fenere nerden geldi, yusuf halaçoğlu alevimi, abiye oyunları, istanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi adres,