Pazartesi20.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Eylül 2015 - 19:01:49

Almanya yenilerek elendi! Türkiye tur atladı

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası B Grubu'nda İspanya, Almanya'yı 77-76 mağlup etti. Bu sonucun ardından Almanlar turnuvaya veda ederken, Türkiye'nin de 4. sıradaki yeri garanti oldu ve bir üst tura yükseldi.
Almanya yenilerek elendi! Türkiye tur atladı 0 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası B Grubu'nda İspanya, Almanya'yı 77-76 mağlup etti. Bu sonucun ardından Almanlar turnuvaya veda ederken, Türkiye'nin de 4. sıradaki yeri garanti oldu ve bir üst tura yükseldi.
Çekişmeli başlayan mücadelenin ilk periyodunu Almanya 20-18 önde tamamladı. İkinci periyotta daha etkili olan İspanya daha az top kaybı yaptı ve bulduğu sayılarla soyunma odasına 41-38 önde girdi. Üçüncü periyotta da farkı açan İspanyollar bu çeyreği de 60-48 önde bitirdi. Karşılaşmanın son dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. Almanya son 20 saniyeye girilirken farkı 1'e kadar indirmeyi başardı. Son 16 saniyeye İspanya 3 sayı önde girdi. Son 10 saniye taktik faullerle geçilirken Almanya 3 atışlık faul kazandı. Atışları kullanan Schröder, 3 atıştan ikisini potaya atınca, İspanya sahadan 77-76 galip ayrıldı.
Almanya'nın yenilmesiyle ikincilik şansını kaybeden Türkiye, dördüncü sırayı garantiledi ve İzlanda maçı öncesi adını bir üst tura yazdırdı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Almanya yenilerek elendi! Türkiye tur atladı Almanya yenilerek elendi! Türkiye tur atladı

Yorum Yaz:



Aramalar:

İRAN, Aden bölgesi, köşk apart manisa, varto hava durumu, fatih oynarken, adnan çoker mustafa ata, sultangazispor, gensoru anlamına gelen kelimeler, ahmet atakan esma, engin alan ülkücü mü, antalya eğitim ve araştırma hastanesi uğur kahvecioğlu, mide kanseri uzman, piyalepaşa bulvarı hız sınırı, tekirdağ gazeteleri, avni arbaş kitap, danıştay üye seçimi, aziz kocaoğlu nun evi,