Cuma17.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - AĞRI
22 Mart 2015 - 18:48:18

Ağrı'da kar tatili: 23 Mart 2015 Pazartesi günü okullar tatil

Ağrı il merkezi ve ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
Ağrı'da kar tatili: 23 Mart 2015 Pazartesi günü okullar tatil 0 Ağrı il merkezi ve ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz merkezi ve ilçelerindeki yoğun kar yağışı nedeniyle, Ağrı merkez, Diyadin, Patnos, Tutak, Hamur ve Taşlıçay ilçe merkezleri ile köylerindeki bütün okullar 23 Mart 2015 Pazartesi günü (Bir gün süreyle) tatil edilmiştir. Doğubayazıt ilçe merkezindeki okullar hariç, taşımalı okullar ile köy okulları 23 Mart 2015 Pazartesi günü (Bir gün süreyle) tatil edilmiştir. Eleşkirt ilçe merkezi ve köylerinde ise, kar tatili kararı alınmamıştır. Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamilelere de bir günlük idari izin verilmiştir" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Osmaniye Gençlik, Silivrikapı surları, sibel kekilli ile röportaj, bağdat şiiri, bayrampaşa işkur iş ilanları, küçükçekmecespor, sami özer ilahi dinle, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi telefon randevu, kura çekimi yorumları, kağıthane üniversite, gömeç öğretmenevi, beyoğlu belediyesi imar müdürlüğü, essen serdivan, jimer diyetisyen randevu, bağcılar rap sözleri, nüfus müdürlüğü doğum tarihi sorgulama, kale üniversitesi,