Pazar02.06.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ADIYAMAN
13 Ağustos 2015 - 12:56:06

Adıyaman'da otomobilden yılan çıktı

Adıyaman'da bir otomobilin motor kısmından yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğunda yılan çıktı.
Adıyaman'da otomobilden yılan çıktı 0 Adıyaman'da bir otomobilin motor kısmından yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğunda yılan çıktı.
Edinilen bilgiye göre, bir vatandaş otomobilini bakım için Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne getirdi. Tamirciler otomobile bakım yapmak istediklerinde, motor kısmında yılan gördü. İşçiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi 12. Blok'ta bulunan otomobilin içerisindeki yılanı etkisiz hale getirmek için çalışma başlattı. Yılanı gizlendiği yerden yaralı olarak çıkartan ekipler, daha sonra yılanı etkisiz hale getirdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kadirli-Adana yolu, Hint Ayam Cemani, fatih sultan mehmet hastanesi nasıl gidilir, apple öğrenci, hakan arıkan ankara, sakallı sanatçılar, ahmet pek özgeçmişi, haliç taban puanları, tunçbilek termik santrali özelleştirme son dakika, kolera merhametine dön, mevlüt karakaya imrahor, bahçeşehir üniversitesi öğrenim ücretleri, felipe melo tatilde, selahattin demirtaş erdoğan, osmanlı padişahları eşleri, didim gazeteleri, ferhan şensoy ımdb,