Perşembe16.05.2024

İş garantili kurslar

İş garantili kurslar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İşkur Gt; İş Arayan Gt; Kurs Arama

İstihdam garantili mesleki eğitim kurslarına katılanların en az yüzde ellisi, Ayrıca İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası ile bakmakla yükümlü olunan kişi.

İşkur İstanbul Meslek Edindirme Kursları

17 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul da açılacak İşkur Meslek Edindirme Kursları listesi. İstanbul İşkur Açık İş İlanları gt;gt; İSTANBUL, ŞİŞLİ, Müşteri Temsilcisi, 25.05.2015, 20.05.2015, Açılmış, MEK/ İSTİHDAM GARANTİLİ.

İstanbul Kurslar

İstanbul daki çeşitli alanlardaki ücretli ve ücretsiz güncel kurslar ve verdikleri hizmetler ile Şişli İŞKUR İş Garantili Müşteri Temsilcisi Kursu – 25 MAYIS 2015 .

2 Bin Tl Maaşla İş Garantili Kurs!

Bu kursu tamamlayanlar 4 bin liraya kadar ücretle iş bulabiliyor. masörlük kursu; masaj kursları; masörlük kursları; iş garantili özel kurslar; masaj kursu fiyatları.

İş Garantili Kurslar

Ücretsiz meslek edindirme kursları hem sigortanızı yapıyor hemde 20 TL harçlık birde üstüne iş garantili olunca kaçmaz tıklayınız.

İş Garantili Kurslar

Ücretsiz verilen kurslara katılanlara sigorta, aylık 450 TL ve iş garantisi İstihdam garantili kurslarla işsizliği azaltmayı amaçlayan İŞKUR ve.

İş Bulma Garantili Kurslar ? Güvenlik Vs ?

arkadaşlar iş bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım .. özel güvenlik iş bulma istihdam garantili kurslar gerçekten işe yerleştiriyormu ?

İşkursla İstihdam Garanti

Son iki ayda 4 bin 61 kişinin katıldığı 173 iş garantili kurs açıldı. Sadece Turkcell ve Realty World, 2 bin 100 kişiye istihdam sağlayacak. Bir yanda iş bulmak için.

Kursa Katıl 4 Bin Tl Maaşla İş Garanti

Kursa katıl 4 bin TL maaşla iş garanti. Artık lise veya üniversite mezunu olması fark etmiyor, kariyer siteleri en çok bu mesleklerin ilanlarıyla.

İş Garantili Kurslar

İş Garantili Kurslar, Personel Alımı, İşçi Alımı, Memur Alımı, Eleman Alımı, İş Başvurusu.

İş garantili kurslar: Balon pilotları yetiştirilecek

GENEL

3336 Gün 17 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1