Perşembe25.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Aralık 2015 - 23:09:24

Yeni baba olan Mark Zuckerberg, bütün servetini bağışlayacağını belirtti

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, eşinin doğum yaptığını duyurdu ve bütün mal varlığını bağışlayacağını açıkladı.
Yeni baba olan Mark Zuckerberg, bütün servetini bağışlayacağını belirtti 0 Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, eşinin doğum yaptığını duyurdu ve bütün mal varlığını bağışlayacağını açıkladı.
Eşi ve kızıyla çekilmiş fotoğrafını Facebook sayfasından paylaşan Zuckerberg, "Ben ve Priscilla, kızımıza dünyaya hoşgeldin demekten çok mutluyuz" mesajını yazdı. Mark, yaptığı paylaşımda Facebook hisselerinin yüzde 99'unu, tüm dünya çocukları için eşiyle birlikte kurduğu yardım kuruluşuna bağışlayacağını belirtti. Bu oran 45 milyar doları buluyor.
"Bunu insanların potansiyelini ve gelecek nesillerin eşit yaşamasını sağlamak için yapıyoruz" diyen ünlü çift, çocuklarına 'Max' adını koyduklarını da ekledi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

2. Uluslararası Şiir Gecesi, Halvetiye Tarikatı, neler oluyor hayatta jenerik müziği, dövüş örümcek adam oyunu, borsa nasıl takip edilir, mehmet müezzinoğlu açıklama, galatasaray yeni marşı, emine erdoğan örtü modeli, rize müftülüğü personel alımı, samsun yusuf ziya yılmaz otogarı iletişim, muhammed mursi haber, tarihi eser şikayet, sancaktepe emlak, çiğ köfteci erkan usta görükle, adana emniyet müdürlüğü mobese, venezuela da hayat, dolmabahçe sarayı hangi mimari usule göre yapılmıştır,