Salı19.03.2024
HABERLER - DÜNYA - RUSYA - MOSKOVA
11 Aralık 2015 - 21:54:29

Putin,Suriye'deki herhangi bir tehdide karşı sert önlemler alınmasını istedi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üst düzey savunma yetkilileri ile bir araya geldiği toplantıda, Suriye'de Rus ordusuna yönelik herhangi bir tehdit karşısında sert önlemler alınması talimatını verdi.
Putin,Suriye'deki herhangi bir tehdide karşı sert önlemler alınmasını istedi 0 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üst düzey savunma yetkilileri ile bir araya geldiği toplantıda, Suriye'de Rus ordusuna yönelik herhangi bir tehdit karşısında sert önlemler alınması talimatını verdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üst düzey savunma yetkilileri ile gerçekleştirdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Rus ordusuna Suriye'de herhangi bir tehdide karşılık oldukça sert önlemler almaları talimatı verdi. Putin, "Oldukça sert bir şekilde hareket edilmesi talimatını veriyorum. Rus güçlerini ya da tesislerimizi hedef alan tehditler derhal bertaraf edilmeli" dedi. Askerlere karşı herhangi bir provokasyon düzenlemeye çalışanları da uyaran Vladimir Putin, "Rus askerlerinin ve hava üssünün güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemleri aldık. Yeni hava grupları ve füze savunma sistemleri ile güçlendirilmiş önlemler aldık. Uçaklarımız, savaş uçaklarının himayesinde operasyonlar gerçekleştirecek" ifadelerini kullandı. Rus askerinin Suriye'deki teröristleri büyük zarara uğrattığını dile getiren Putin, Rus güçlerinin eylemlerinin övgüyü hak ettiğini belirterek, "Savunma güçleri ve donanma tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda kullanılan en yeni hassas silahlar, teröristlere ait tesislerde büyük zarara neden oluyor. Bu durum Suriye'deki durumu değiştiriyor" açıklamalarını yaptı.
Putin, Suriye'deki eylemlerinin belirsiz ve soyut jeopolitik çıkar ya da eğitim almak ve yeni silah sistemlerini test etmek amacıyla gerçekleştirilmediğini belirterek, "Bu bizim için en önemli şey değil. Amacımız, Rusya Federasyonuna olan tehditleri engellemek" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Putin,Suriye'deki herhangi bir tehdide karşı sert önlemler alınmasını istedi Putin,Suriye'deki herhangi bir tehdide karşı sert önlemler alınmasını istedi Putin,Suriye'deki herhangi bir tehdide karşı sert önlemler alınmasını istedi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Önder Şipal, kötü şakalar, fatih çollak, uludağ üniversitesi eczacılık fakültesi puanları, kuduz fare, atilla gökçe beyaz futbol, sakallı bere, atiye oyun, kola uykusuzluk yaparmı, ıstanbul narkotik, nizip yıldırım spor, bitlis judo, tasarruf mevduatı sigorta fonu ingilizcesi, onur yeniay vodafone, cezaevinde pembe oda nedir, emlak zengini oyunu, sinema seyirci rekoru türkiye,