Cumartesi20.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - ADANA
14 Kasım 2015 - 08:27:43

Murat Dalkılıç Adana konseri

Türk pop müziğinin başarılı, enerjik ve sevilen sanatçılarında biri olan Murat Dalkılıç, 21 Kasım Cumartesi günü Adana Optimum AVM'de dev bir konser verecek. Dalkılıç, dillerden düşmeyen şarkılarını konserde hayranlarıyla birlikte seslendirerek Optimum ziyaretçilerine muhteşem bir gün yaşatacak.
Murat Dalkılıç Adana konseri 0 Türk pop müziğinin başarılı, enerjik ve sevilen sanatçılarında biri olan Murat Dalkılıç, 21 Kasım Cumartesi günü Adana Optimum AVM'de dev bir konser verecek. Dalkılıç, dillerden düşmeyen şarkılarını konserde hayranlarıyla birlikte seslendirerek Optimum ziyaretçilerine muhteşem bir gün yaşatacak.
Adana Optimum, Ekim ayında gerçekleştirilen Moda Günleri sonrasında Kasım ayında da Murat Dalkılıç konseri ile yepyeni büyük bir etkinliğe daha imza atıyor. Murat Dalkılıç, 21 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da Adana Optimum AVM'de vereceği konser ile sevilen şarkılarını Adana'lılar için söyleyerek Optimum ziyaretçilerine müzik şöleni yaşatacak.
Satış rekorları kıran "Daha Derine, Bi Güzellik Yap, Merhaba, La Fontaine, Kasaba" albümlerinde yer alan ve büyük beğeni toplayan şarkılarını seslendirecek olan Murat Dalkılıç, konserinde Adanalıların enerjisini yükselterek unutulmaz parçalarını canlı olarak sevenleri ile hep birlikte söyleyecek. Kral Pop TV ve Radyo'nun medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek Adana Optimum AVM'nin Murat Dalkılıç konser etkinliği tüm ziyaretçilerin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Murat Dalkılıç Adana konseri Murat Dalkılıç Adana konseri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kuzeykent Mahallesi, Etiler metro, görgüsüz ne demek, michael jackson ölüm sebebi, gülnar spor, ali yıldız yalıspor, ipekyolu özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ankara, taylan tanay gözaltına alındı, okullar tatil vine, kemah adliyesi telefon, moskova yemek, kuma uchi, okmeydanı periodontoloji, erzurum palandöken belediyesi, güngören erdem beyazıt kültür merkezi kütüphanesi, traktör dergisi, encümen kararlarının uygulanması,