HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - HATAY
26 Kasım 2015 - 12:56:14
Kızıldağ düşmek üzere, Türkmenler geri çekilmeye başladı
Suriye'deki Bayırbucak bölgesinin en stratejik tepelerinden Kızıldağ'a yapılan yoğun füze ve top bombardımanı kameralara yansıdı. Suriye rejiminin ele geçirmek üzere olduğu bölgede çok sayıda yaralının olduğu ve Türkmenlerin geri çekildiği öğrenildi.

0
Suriye'deki Bayırbucak bölgesinin en stratejik tepelerinden Kızıldağ'a yapılan yoğun füze ve top bombardımanı kameralara yansıdı. Suriye rejiminin ele geçirmek üzere olduğu bölgede çok sayıda yaralının olduğu ve Türkmenlerin geri çekildiği öğrenildi.
Lazkiye yakınlarındaki Bayırbucak bölgesindeki Türkmen Dağları'nın en stratejik tepelerinden Kızıldağ'a sabah saatlerinden bu yana başlayan havan topu ve füze saldırıları, şiddetlenerek devam ediyor. Suriye rejimine ait obüsler öğle saatlerine doğru Kızıldağ'ın kuzey batısında bulunan Keseb kasabasındaki Çalma Dağı'ndan yoğun füze ve top saldırısına başladı. Dakikada çok sayıda füze ve topun isabet ettiği Kızıldağ'dan Türkmenlerin geri çekildiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.
Öte yandan, rejim muhalifi kaynaklar, Kızıldağ'ı füze yağmuruna tutan Esad'a, Lazkiye açıklarına konuşlanmış Rusya donanmasına ait gemilerin de füzelerle destek verdiğini öne sürdü.
(İHA)
Aramalar:
F12tdf,
döner ayran,
lefkoşa çubuk,
necip uysal goal,
mustafa karaca burdur,
hakan akkaya babası,
silah zombi oyun,
yerel gazete şikayet,
halep jovanovski,
sinan akçıl bana uyan,
seyit onbaşı ile ilgili hikaye,
gizem hatipoğlu burnu,
zeytinburnu belediyesi imar sorgulama,
akrobatik hareketlerin isimleri,
yasin öztekin kaç numara,
subaşı kimdir,
erciyes üniversitesi tıp fakültesi yoğun bakım,