Cuma19.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Kasım 2015 - 13:13:35

İbrahim Tatlıses’ten Ögretmenler Günü için anlamlı sözler

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm" dedi.
İbrahim Tatlıses’ten Ögretmenler Günü için anlamlı sözler 0 Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm" dedi.
Tatlıses, Instagram hesabı üzerinden Öğretmenler Günü'nü kutladı. Kendi olduğu bir fotoğrafı hesabından paylaşan Tatlıses, "Bugün birbirinden onurlu, birbirinden şerefli; Öğretmenler Günü... Ama benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm! Fakat ben çok şeyi sevenlerimden öğrendim. Bu güzelim Öğretmenler Günü'nü Kutluyorum. İyi ki varsınız öğretmenlerimiz diyorum... Ben okumayı ve yazmayı rahmetli babamdan öğrendim..." ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler, Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü, başkale fatih ilköğretim okulu, ereğli emlak, dumlupınar üniversitesi hukuk fakültesi, başakşehir çevre temizlik vergisi, mutlu akü gaziemir, gaz bombası sıcak mı, namaz vakti sabah, şafak pavey pantolon yasağı, deniz baykal bütçe konuşması, belçika ziyaret vizesi, tıp fakültesi iş imkanları, grip hastalığı hangi doktor bakar, meireles piyasa değeri, mercan meşrubat, sibel kekilli konuşması,