Cumartesi20.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - MERSİN
09 Aralık 2015 - 21:49:20

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, istifa etti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, istifa etti 0 Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarla ilgili aylardır dile getirdikleri konulara kimsenin kulak vermediğini, bu durumda bir kan değişiminin daha faydalı olacağına inandığı için böyle bir kararı aldığını söyledi. İstifa dilekçesini kulübe gönderdiğini kaydeden Kahramanlı, "Belki de böyle bir beklenti vardı. Aslında çok öncesinden bunu düşünüyordum, ancak takımın bulunduğu durumdan dolayı, zamanlama açısından yanlış olacağını düşündük. Fakat gelinen noktada direnmenin bir anlamı yok. 8 yıldır bu kulübün başkanlığını yapıyorum. Mersin İdmanyurdu benim ailem, çocuğum gibi olmuştu. Keşke böyle olmasaydı, ama artık başka çarem kalmadı" şeklinde konuştu.

"ZOR BİR KARARDI"
Mersin İdmanyurdu'nun büyük bir camia olduğunu, mutlaka birilerinin sahip çıkacağına inandığını vurgulayan Kahramanlı, "Mersin'in göz bebeği, gururu, markası olan bu takıma mutlaka birileri sahip çıkacaktır. Üzülerek söylüyorum, benim için gerçekten zor bir karardı ama bırakıyorum. Bundan sonra kim gelirse gelsin, her türlü desteği vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Bana ne görev düşerse, 24 saat takımın yanında olacağım" diye konuştu.
Kan değişikliğinin iyi olacağını düşünerek istifa ettiğini dile getiren Kahramanlı, "Mersin idmanyrudu her zaman zoru başaran bir takımdır. İyi bir kadroya ve ekibe sahip. İnanıyorum, önündeki 3 maçı da alarak bulunduğu sıkıntılı konumdan kurtulacaktır. Şu anki şartlar ve sağlığım artık kulübün başında olmama müsaade etmiyor. Gelecek olan ekibe başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

genç kıza cinsel taciz, Tuncay Manay, kuzey ege sehirleri, ucuz zodyak bot fiyatları, denizli özel diş hastaneleri, buğdaylı ıspanak çorbası, zincirlikuyu otobüs hatları, almanya konsolosluğu ankara, mustafa yumlu eşi, yurtdışı telefon dolandırıcılığı, korkuteli bozova, dernekpazarı parma yaylası, ünye şiirleri, gümrük ve ticaret bakanlığı faaliyet raporu yönetmeliği, acıbadem üniversitesi iş başvurusu, balyoz davası ve gerçekler, pekin havalimanı,