Salı16.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ADANA
15 Aralık 2015 - 22:12:41

Adana Seyhan'da Hürriyet Polis Merkezi'ne saldırı

Adana'da polis merkezine önce ses bombası ve molotofkokteyli atan bir grup, daha sonra silahlı saldırıda bulundu.
Adana Seyhan'da Hürriyet Polis Merkezi'ne saldırı 0 Adana'da polis merkezine önce ses bombası ve molotofkokteyli atan bir grup, daha sonra silahlı saldırıda bulundu.
Olay, Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Hürriyet Polis Merkezi'nde meydana geldi. Polis merkezinin arka tarafından nöbetçi memurların bulunduğu bölgeye ses bombası ve molotofkokteyli atan bir grup, daha sonra silahla ateş açtı. Nöbetçi polis memurları ise saldırganlar anında karşılık verdi. Grup, bunun üzerine ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.
Polis merkezi görevlilerinin anonsu üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Adana Seyhan'da Hürriyet Polis Merkezi'ne saldırı Adana Seyhan'da Hürriyet Polis Merkezi'ne saldırı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kırmızıdan Maviye, telefon dolandırıcılığı, lufthansa kazaları, melih gökçek cemaat, jöle lokum, orhan turan sayıştay, ermenistan başkonsolosluğu, real madrid hangi ülke takımı, osman aydemir dinle, kemalpaşa gazetesi, avcılar mustafa kemal paşa mahallesi kiralık ev, faruk balın karısı, ibrahim kılıçaslan kimdir, ahıska türkleri sürgünü, sofya nın filmleri, galatasaray maçı canlı yayın, resul dindar atmaca,