Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ZONGULDAK
27 Mart 2015 - 13:00:56

Zonguldak'ta Gazeteci Umut Şekerci dövüldü

Zonguldak'ta 4 kişi tarafından sopalarla darp edilen yerel gazete sahibi yaralandı.
Zonguldak'ta Gazeteci Umut Şekerci dövüldü 0 Zonguldak'ta 4 kişi tarafından sopalarla darp edilen yerel gazete sahibi yaralandı.
Olay, dün akşam Kozlu Fatih Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Zonguldak'ta yayın yapan Kariyer Gazetesi'nin sahibi Umut Şekerci'nin (36) kullandığı 67 EH 681 plakalı otomobilin önü başka bir otomobil tarafından kesildi. Araçtan inen 4 kişi, Şekerci'ye beyzbol sopaları ile saldırdı. Yere yığılan Şekerci'nin yardımına diğer sürücüler yetişti. Kavga sırasında bir motosiklet sürücüsü de otomobil çarpması neticesi yaralandı. BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Şekerci'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü de olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Zonguldak'ta Gazeteci Umut Şekerci dövüldü Zonguldak'ta Gazeteci Umut Şekerci dövüldü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Uludağ Üniversitesi, klarnet virtüözü, benzin fiyatları istanbul, gensorunun amacı nedir, bollywood yakışıklıları, akif inan araştırma hastanesi, kayseri eğitim ve araştırma hastanesi poliklinikleri, acıbadem üniversitesi otobüs, galatasaray maçı radyo, hurdacı ne demek ingilizce, yazılım firmaları mecidiyeköy, toros ısparta, vatan caddesi bahçeşehir otobüs, sabri sarıoğlu piyasa değeri, mobilet renkleri, manavgat bereket döner, gelibolu yarımadası yurdumuzun neresindedir,