Perşembe25.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ZONGULDAK
03 Ağustos 2015 - 16:30:22

Zonguldak Ereğli'de bomba yüklü araç alarmı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bomba yüklü bir aracın ilçeye giriş yapabileceği ihbarı üzerine kırmızı alarm verdi.
Zonguldak Ereğli'de bomba yüklü araç alarmı 0 Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bomba yüklü bir aracın ilçeye giriş yapabileceği ihbarı üzerine kırmızı alarm verdi.
Ülke genelinde artan terör olaylarının ardından ilçeye bomba yüklü aracın gireceği konusunda gelen ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, Asayiş Büro ve Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri Gülüç bölgesinde geniş çaplı uygulama yaptı. Özellikle il dışından gelen araçlar üzerinde yapılan uygulamada araçlar ve sürücüleri ile içindeki yolcular da arandı. Uygulama sırasında bazı polislerin çelik yelek ve otomatik silahla güvenlik önlemi aldığı görüldü. 4 saat sürdüğü öğrenilen uygulamada herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Zonguldak Ereğli'de bomba yüklü araç alarmı Zonguldak Ereğli'de bomba yüklü araç alarmı Zonguldak Ereğli'de bomba yüklü araç alarmı

Yorum Yaz:



Aramalar:

küsuf namazı, namazla dalga geçtiği görüntüler, aşti esenboğa ego, olay yeri inceleme yönergesi, fethiye yürüyüş yolları, meksika kadrosu, ahmet kaya korkarım, nevruz da neler yapılır, hayvan sevgisi psikoloji, mehmet topal ayakkabı numarası, aşık murat çobanoğlu edebi kişiliği ve eserleri, kemer ekşi, kırım tatarları filmleri, islam kalkınma bankası ahmet tıktık, nijerya resmi dili, bursa devlet hastanesi otobüs, ahmet ümit istanbul hatırası sözleri,