Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - YOZGAT
24 Nisan 2015 - 22:12:31

Yozgat'ta soba zehirlenmesi

Yozgat'ta askere gitmeye hazırlanan genç, annesi ve kardeşiyle birlikte geldikleri akrabalarında sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Yozgat'ta soba zehirlenmesi 0 Yozgat'ta askere gitmeye hazırlanan genç, annesi ve kardeşiyle birlikte geldikleri akrabalarında sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da askere gitmeye hazırlanan Serhat Öztürk (20), annesi Fidan Öztürk (40) ve kardeşi Mert Öztürk (12) ile birlikte Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yavuhasan köyünde bulunan akrabalarını ziyarete geldi. Akşam evde yatan aileden saat 19.30 kadar haber alınamayınca komşuları durumdan şüphelenerek evi kontrol ettiklerinde Öztürk ailesinin cenazeleri ile karşılaştılar. Durum jandarma ve cumhuriyet savcılığına bildirildi. Evde yapılan incelemelerden sonra cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Efeler, Mersin Stadyumu, alsancak cumbalı sokak, ali yıldız tobb, aksaray şen börek, hayvan barınağı ihtiyaçları, kaçakçılık kanununa muhalefet, batalla tribüne çağrılması, kovancılar şoförler cemiyeti, metin akpınar zeki alasya bu adamlar nereye bakıyor, sünni olmak istiyorum, trabzon defterdarlığı, spor giyim erkek, hasan can denizli, arena spor salonu ankara adresi, fırat üniversitesi hastanesi personel alımı, erbil otobüs bileti,