Cumartesi20.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - İSVEÇ - STOCKHOLM
28 Temmuz 2015 - 09:22:13

Ünlü rapçi Snoop Dogg uyuşturucudan gözaltına alındı

Son dönemde Galatasaray paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ünlü rapçi Snoop Dogg, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Ünlü rapçi Snoop Dogg uyuşturucudan gözaltına alındı 0 Son dönemde Galatasaray paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ünlü rapçi Snoop Dogg, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı.
İsveç'in Uppsala kentinde bir konser için bulunan Snopp Dogg uyuşturucu iddiasıyla gözaltına alındı. İdrar testi uygulanan 43 yaşındaki rapçinin tahlil sonuçları negatif çıkınca İsveç polisi de Snoop Dogg'u serbest bıraktı.
Olaydan hemen sonra Instagram'dan bir video mesaj paylaşan Snoop Dogg, olayı, "Beni buraya getirdiler ve elime bir kap vererek idrarımı istediler. Sonuç negatif çıktı ve serbest bıraktılar'' diye duyurdu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ünlü rapçi Snoop Dogg uyuşturucudan gözaltına alındı Ünlü rapçi Snoop Dogg uyuşturucudan gözaltına alındı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mikro Minyatür Eserler Sergisi, Aşık Veysel ölümü, tuluyhan uğurlu akdeniz, şanlıurfa gıda tarım ve hayvancılık il müdürlüğü, osmanlı hanedanı ve eşleri, sabah müzikleri, baykuş otobüs izmir, haldun dormen kardeşi, dilaver mutlu kimdir, resmi gazete emekli ikramiyesi, diyadin toki evleri, müslüman ülkeler, sarıkamış ünlüleri, fidan satış, sabah uykum, artvin ısuzu servisi, ekrem çelebi uyurken,