Perşembe28.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Aralık 2015 - 11:14:10

Umre için kutsal topraklara giden ünlüler yurda döndü

Umre için kutsal topraklara giden Suna Dumankaya, İntizar, Ali Şen'in gelini Aslı Şen, Uğur Koşar ve Yelda Cumalıoğlu İstanbul'a döndü.
Umre için kutsal topraklara giden ünlüler yurda döndü 0 Umre için kutsal topraklara giden Suna Dumankaya, İntizar, Ali Şen'in gelini Aslı Şen, Uğur Koşar ve Yelda Cumalıoğlu İstanbul'a döndü.
Aralarında yazar Suna Dumankaya, Uğur Koşar, Yelda Cumalıoğlu, sanatçı İntizar ve Ali Şen'in gelini Aslı Şen'in bulunduğu ünlü kafilesi kutsal görev için gittikleri Medine'den Türkiye'ye döndü. Umre organizasyonu kapsamında bir araya gelen kafile Türk Hava Yollarına ait TK109 sefer sayılı uçakla 20.33'te Atatürk Havalimanına indi. Kafile, 10 numaralı bagaj bandında Hac'dan getirdikleri eşyaları aldı. Bir süre sohbet eden ünlü kafilesi daha sonra vedalaşarak limandan ayrıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Umre için kutsal topraklara giden ünlüler yurda döndü Umre için kutsal topraklara giden ünlüler yurda döndü Umre için kutsal topraklara giden ünlüler yurda döndü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Recep Topal, Modellerin günlük yaşantıları, taylan güner hakkında, alevi sanatçılar, yemek borusu sorunları, gripin özcan deniz batsın bu dünya, bomba ısparta, doğubayazıt olayları, benzin istasyonu vektör, ismail hakkı eraslan düzce, dalyan rota hotel, afat bursa, metrobüs seferleri saati, arapça zor mu, marsilya forması, kurşunlu opet, türkiye judo federasyonu trabzon,