Cumartesi20.04.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - TUNCELİ
24 Ekim 2015 - 20:18:02

Tunceli Pülümür'de sonbahar

Tunceli'nin daha çok yol kesme, terör ve operasyon haberleri ile gündeme gelen Pülümür ilçesi, doğasıyla göz kamaştırıyor.
Tunceli Pülümür'de sonbahar 0 Tunceli'nin daha çok yol kesme, terör ve operasyon haberleri ile gündeme gelen Pülümür ilçesi, doğasıyla göz kamaştırıyor.
İHA muhabiri İsmail Yoleri, çektiği fotoğraflarla Tunceli'nin Pülümür ilçesinin eşsiz doğa güzelliğini gözler önüne serdi. Daha çok yol kesme, terör ve operasyon haberleri ile gündeme gelen ilçe, doğasıyla göz kamaştırıyor. Sonbaharda renk cümbüşüne dönen ilçe, ziyaretçilerini bekliyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar

Yorum Yaz:



Aramalar:

Rabat Sokak, İnegöl Devlet Hastanesi, sobran human resources, çorum vatan, meriç nehri ile ilgili şiirler, kurtuluş savaşı pakistan yardımı, kuru üzüm ve diyet, odessa philharmonic theater, panzer bot, bafra sinema, doğu perinçek biyografisi, kiraz mevsimi kıyafetleri, cep telefonu garanti şartları, fırat anlı gültan kışanak, kop dağı kayak merkezi, yozgat recepli köyü, küçükçekmece lise puanları,