Cumartesi20.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
28 Temmuz 2015 - 09:17:02

Terör operasyonları sürecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin basit bir itibar mücadelesi olmadığını söyledi, operasyonlar süreceğini kaydetti.
Terör operasyonları sürecek mi? 0 Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin basit bir itibar mücadelesi olmadığını söyledi, operasyonlar süreceğini kaydetti.
Çin'e hareketi öncesi konuşan Erdoğan, yurt içi ve sınır ötesi operasyonlara ilişkin, "Eş zamanlı olarak gerek DEAŞ'la gerek diğer terör örgütleriyle verilen mücadele, basit bir itibar mücadelesi değildir. Süreç şu anda başlamıştır ve herhangi bir rehavete fırsat vermeden de devam edecektir" dedi.
Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet dilerken, iç güvenlik yasasının uygulanması konusunda da uyarılarda bulunarak, "Son iç güvenlik yasası, yasal bir düzenlemenin kitapta kalması için yapılmamıştır. Yeni yasayla birlikte terörle mücadeledeki yeni kanunlar uygulanmalıdır" diye konuştu.
Türkiye'nin yürüttüğü sınır ötesi operasyonlarla ilgili yabancı liderlerle temas kurduklarını da anlatan Cumhurbaşkanı, "Bugünler aynı zamanda dostlarımızı tanımamızın da tefrik edildiği günlerdir" ifadesini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Edincik, MİLANO, nevruz kutlamaları adana, bursa şiiri, derin futbol günleri, mehmet metiner ve sırrı süreyya önder, korkuteli devlet hastanesi, birol namoğlu eşi, karim benzema ultimate team, teoman bak hayatına, ersan gülüm şenol güneş, jose sosa sakatlandı, halep ne durumda, nazımiye turnayolu, allı turnam şarkısının hikayesi, meryem uzerli şimdiki hali, istanbul tüketici mahkemesi yetki alanı,