Cuma29.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Mayıs 2015 - 12:45:29

Tehdit edildiğini belirten Aziz Yıldırım'dan Önemli Açıklama

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayı düşünmediğini ama ulusal bir gazetede verilen tam sayfa 'istifa et' ve 'aday olma' mesajlı ilanı görünce aday olmaya karar verdiğini açıkladı.
Tehdit edildiğini belirten Aziz Yıldırım'dan Önemli Açıklama 0 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayı düşünmediğini ama ulusal bir gazetede verilen tam sayfa 'istifa et' ve 'aday olma' mesajlı ilanı görünce aday olmaya karar verdiğini açıkladı.
Basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım, hakkında gazetedeki ilanı görünce aday olmaya karar verdim duyurdu. Başkan Yıldırım, yeniden başkan seçilirse şike davasıyla ilgili mahkeme kararı açıklandığında olağanüstü kongre kararı alacağını da duyurdu. "Bırakmasan seni vururuz, vurdururuz diyorlar" diyen Aziz Yıldırım, tehditlerden korkmadığını söyledi ve meydan okudu. Başkan Yıldırım, " Ben 17 sene hiç kimseden korkmadım. Bu kulübe hiç kimseyi korku içerisinde sokmadım" ifadelerini kullandı.
Yıldırım, Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçe otobüsüne yapılan yumurtalı taşlı saldırıyı gerçekleştirenleri ve bunu azmettirenleri çok iyi bildiklerini kaydetti ve bu kişileri "şerefsiz" diye niteledi.

"SORUMLU BENİM"
Aziz Yıldırım, kaçırılan şampiyonluğun sorumluluğunu da üstlendi. İsmail Kartal'a halen kefil olduğunu belirterek, "Suçlu benim. 50 milyon euro verseydim şampiyon yapardım. Kulüp batarken o zaman 'büyük başkan' mı diyeceklerdi" dedi.

"BİZİ PARALEL YAPININ MAHKEMELERİ YARGILADI"
Başkan Yıldırım, 3 Temmuz'un kendilerine paralel yapının bir operasyonu olduğunu da ilk kez bu kadar net ifade ederek, "Biz normal mahkemelerde yargılanmadık. Paralel yapının mahkemelerinde yargılandık" diye konuştu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Osmanlı Diriliş Ocakları, seracılar, haydarpaşa numune eğitim ve araştırma hastanesi kadıköy, moskova zaman, işçi bayramı sözler, fatma çakır kimdir, bitlis üniversitesi bölümleri, survivor ne zaman, cahit zarifoğlu çay, tazyikli su şiddeti, denizli devlet hastanesi yoğun bakım, işkur bursa, alkol ıle ılgılı sozler, adrasan uygulama otel, cardozo fenerbahçe, şahin sucukları haberleri, işsizlik parası başvuru,