Perşembe25.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ŞIRNAK
04 Ağustos 2015 - 10:23:36

Şırnak'ta Balveren köyü-Geçitboyu köyü arasında mayın patladı: 2 asker şehit oldu

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü mensuplarının Şırnak'ta güvenlik güçlerine saldırısı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 1 asker ile 1 geçici köy korucusunun yaralandığını açıkladı.
Şırnak'ta Balveren köyü-Geçitboyu köyü arasında mayın patladı: 2 asker şehit oldu 0 Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü mensuplarının Şırnak'ta güvenlik güçlerine saldırısı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 1 asker ile 1 geçici köy korucusunun yaralandığını açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 4 Ağustos 2015 tarihinde saat 07.23'te Şırnak Merkez Balveren köyü-Geçitboyu köyü arasında Mayın / El Yapımı Patlayıcı (EYP) araması yapmak maksadıyla görevlendirilen Jandarma Yol Kontrol ve Mayın / EYP Arama Timine bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından EYP'li saldırı düzenlendiği belirtilerek müteakiben uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu da kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi:
"Saldırı sonucu kahraman bir jandarma uzman çavuşumuz ile bir jandarma erimiz şehit olmuş, bir jandarma erbaşımız ve bir geçici köy korucumuz yaralanmıştır. Yaralı personelimiz Şırnak Asker Hastanesi'ne sevk edilmiş olup yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tekkeköy, Kanas Keskin Nişancı Tüfeği, ahmet aydın cerrahpaşa randevu, bartın akademik takvim, bağdat haberleri, harakiri ne demek, arjantin iklimi, bir başkadır benim memleketim adlı şarkının söz ve ritmi, traktör jantı ankara, mustafa destici genelkurmay, ankara emniyet müdürlüğü randevu, arsenal emirates stadium, kiraz ağaçları ne zaman çiçek açar, henkel çalışan yorumları, baykuş komik, çam fidanı satışı ankara, hamsi yemek,