Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Ağustos 2015 - 21:06:15

Silivri'de trafik kazası: Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

Silivri'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
Silivri'de trafik kazası: Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı 0 Silivri'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Kavaklı Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İçerisinde 5 kişi bulunan otomobilin sürücüsü Kavaklı konakları önüne geldiği sırada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, bir süre yalpalandıktan sonra yol kenarındaki bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada Cevdet Can ağır yaralanırken; Hüseyin Uysal, Bartu Uysal, Buse Yüksel ve Emin Can Özmert de hafif şekilde yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevrede oturan vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ve tedavisinin sürdüğü ifade edildi.
Olay yerine gelerek inceleme başlatan polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Silivri'de trafik kazası: Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı Silivri'de trafik kazası: Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı Silivri'de trafik kazası: Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı Silivri'de trafik kazası: Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı Silivri'de trafik kazası: Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Taşkesiği Mahallesi, Körfez Geçiş Köprüsü, cilvegözü sınır kapısı ölenlerin kimlikleri, at eti nasıl anlaşılır, yusuf erdoğan instagram, aydın adnan menderes üniversitesi jinekoloji, demet akalın ttnet, kemerburgaz yemek yerleri, rasim ozan kütahyalı vine, recep tayyip erdoğan üniversitesi öğretim görevlisi alımı, çerkes özdenler, erhan güleryüz gözlük, hülya avşar lise fotoğrafı, tübitak şikayet, iphone jailbreak yapmak, yavuz bingöl şarkısı, ceyhun yılmaz dumlupınar,