Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SİİRT
01 Aralık 2015 - 13:46:12

Siirt'te karakola el bombalı saldırı: PKK'lılar karakol ve lojmanları hedef aldı

Siirt'te PKK'lılar tarafından polis karakoluna bombalı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.
Siirt'te karakola el bombalı saldırı: PKK'lılar karakol ve lojmanları hedef aldı 0 Siirt'te PKK'lılar tarafından polis karakoluna bombalı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 22.30 sıralarında kent merkezindeki Şehit Kemal Kefeli Polis Karakolu'na bir grup PKK'lı tarafından el bombalı saldırı düzenlendi. Polis karakolu ve lojmanlarının bulunduğu alana düşen el bombası büyük bir gürültüyle patlarken, patlamada, ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.

"BİR ADET EL BOMBASI ATILDI"
İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, saldırının ardından geniş çaplı araştırma yapıldığını belirterek, karakola bir adet el bombası atıldığını, ikinci atılan cismin ise ya el yapımı patlayıcı ya da havai fişek olabileceğini, bunun da yapılan araştırma sonucunda belli olacağını söyledi. Özkan, kaçak saldırganların tespit edilip yakalanması için geniş çaplı bir araştırma yapıldığını kaydetti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Siirt'te karakola el bombalı saldırı: PKK'lılar karakol ve lojmanları hedef aldı Siirt'te karakola el bombalı saldırı: PKK'lılar karakol ve lojmanları hedef aldı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Vatan Partisi, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği, star gazetesi sahibi, numune hastanesi başhekim yardımcısı, temyiz bozma kararı, bingöl ticaret meslek lisesi, tekirdağ çınarlı mahallesi aile hekimliği, kışlık lastik bot, trabzonspor kongresi canlı yayını, sağlık sorunları ve cevapları, balıklı rum hastanesi ulaşım, yükselen özel eğitim okulu silifke, başkanlık sistemi için kaç milletvekili lazım, mehmet oğuz polat, tifo nedir vikipedi, şişli noter, gaziantep camileri,