Cuma29.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - MUĞLA
06 Temmuz 2015 - 08:09:27

Serdar Ortaç iyileşti mi?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, sağlığına tamamen kavuştuğunu açıkladı.
Serdar Ortaç iyileşti mi? 0 Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, sağlığına tamamen kavuştuğunu açıkladı.
Gümbet Barlar sokağında bir mekanda sahne alan ünlü pop şarkıcısı Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ortaç, eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Ortaç'ı dinlemeye eşi Chloe Loughnan ve yakın dostları da katıldı.
Sık sık hayranları ile konuşan Ortaç, sağlığına tamamen kavuştuğunu belirterek, "Dünyanın ne önemli şeyi sağlık. Allaha şükür tekrar sağlığıma kavuştum, tekrar sahnelerdeyim. En önemli ikinci şey ise evliliktir. Benim için sağlıktan sonra ikinci güzel şey sizin için kaçıncı sırada bilemem ama benim için en önemli şey bunlar. Eşim burada beni dinliyor. Eğer hayatında güzel bir aşk ve evlilik varsa her şey yoluna girer. Benim artık bekarlarla işim olmaz arkadaşlar"diyerek 'İşim olmaz, benden de güzeli yok' şarkısını seslendirdi.

EŞİNE AÇIKLAMA YAPTI
Kadın dansçılarla şov yapan Ortaç, bir süre sonra durup eşine dönerek, "Artık evlendikten sonra dansçılarıma da çok fazla dokunamıyorum. Onlarla fazla dans edemiyorum. Eşim burada. Karıcım; yanlış düşünme yani onlar elimde büyüdü. Ben onlarla profesyonelce dans ediyorum. Ne var yaptığım danslarda iki arkamda dans ediyor ben en önde" dedi. Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan ise, "Dans eden birisin, yap aşkım problem yok" diyerek cevap verdi.
Konserine kaldığı yerden devam eden ünlü sanatçı, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiyi coşturdu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Serdar Ortaç iyileşti mi? Serdar Ortaç iyileşti mi? Serdar Ortaç iyileşti mi?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Groupon, Tahtakale Yanyol Mevkii, resmi gazete fazla çalışma, ipekyolu silver, izmir katip çelebi üniversitesi taban puanı, ahi evran kimdir, ozan tufan beşiktaş, dağlıca karakol baskını, metin akpınar ve zeki alasya neden ayrıldı, grip virüsü latince, namaz çetelesi, sporcu kafalar araba yarışı, rasim ozan kütahyalı zaman gazetesi, akdeniz deprem, melikgazi yahya kemal beyatlı ortaokulu, manisa merkezefendi devlet hastanesi kulak, tansel öngel yüksek dağlara,