Perşembe18.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - IĞDIR
01 Eylül 2015 - 11:39:05

Şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun cenaze töreni

Iğdır'da girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Olgun Kurbanoğlu için tören düzenlendi.
Şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun cenaze töreni 0 Iğdır'da girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Olgun Kurbanoğlu için tören düzenlendi.
Karakoyunlu ilçesinde pastanede poğaça yiyen PKK'lıları ihbar üzerine takip ettikten sonra girdiği çatışmada şehit düşen Olgun Kurbanoğlu için Iğdır Devlet Hastanesi önünde resmi tören düzenlendi. Törene gelen şehidin ablası Şenay Okuklu'nun feryadı hastane önündeki kalabalığı gözyaşlarına boğdu. Iğdır Devlet Hastanesi morgundan alınan Kurbanoğlu'nun naaşı, meslektaşlarının omuzlarında ambulansa taşındı. İl Müftüsü Cüneyt Kulaz tarafından okunan duaların ve getirilen tekbirlerin ardından şehidin cenazesi 5. Hudut Alayında hazır bekletilen askeri helikopterle Erzurum'a götürüldü. Burada yapılan törene Iğdır Valisi Davut Haner, Garnizon Komutanı ve 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Ekrem Küçükberber, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, kurum amirleri ve meslektaşları ile şehidin Kars'tan gelen yakınları katıldı.
Annesini on gün önce kaybeden 3 çocuk babası Kurbanoğlu'nun Erzurum'dan memleketi Kars'a gönderileceği öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

heyelan, kenevir yetiştirmek için, kartal eğitim ve araştırma hastanesi yenileniyor, kızılay ucuz otel, selçuk üniversitesi dilek sabancı devlet konservatuvarı, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi yönetim, rus gelin filmi ne zaman çekildi, cem uzan üniversite, diyet listesi dilara koçak, dağcılık organizasyonları, ece temelkuran gever, erzurum halayları, otomobil günlüğü, internet sitesi bloklama, akbaş ortaokulu, akıllı telefon vestel, akif inan mescidi aksa,