Salı16.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KIRIKKALE
27 Temmuz 2015 - 16:16:48

Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi

Gazi Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan polis Muhammet Fatih Sivri, memleketi Kırıkkale'de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi 0 Gazi Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan polis Muhammet Fatih Sivri, memleketi Kırıkkale'de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Gazi Mahallesi'nde dün yaşanan olaylara müdahale sırasında silahlı saldırıya uğrayarak şehit düşen İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin cenazesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale'ye getirildi. Şehit Sivri'nin cenazesi ilk olarak Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirildi ve burada sevdikleriyle son kez helalleştirildi.
Daha sonra şehit Sivri için Merkez Nur Camiinde ikindi namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı törende, terör bir kez daha lanetlendi. Cenaze töreninde şehidin yakınları ve arkadaşlarının ayakta durmakta zorlandıkları gözlendi. Cenaze namazının ardından Şehit polis Muhammet Fatih Sivri'nin naşı Yenimahalle'de bulunan aile kabristanlığına defnedildi.
Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz kağan Köksal, Ramazan Can, MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, siyasi partilerin temsilcileri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlar, siyasi partilerin genel başkanları da çelenk gönderdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştirme Derneği, Samsun 19 Mayıs Stadyumu inşaatı, çağlayan adliyesi vurulma anı, marsilya iklimi, durmuş yılmaz ne dedi, ezgi mola fan, belediye encümen kararları, gaziosmanpaşa hava durumu, sofya spor akademisi, mucur ürgüp, şehitler günü açılış konuşması, muratpaşa şikayet, eyüp gümüş sağlık bakanlığı, maliye bakanlığı yıl sonu işlemleri, atletico madrid şampiyon, kırıkkale lojistik mühimmat komutanlığı, yılmaz güneyin hayatı,