Salı23.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SİİRT
07 Temmuz 2015 - 09:44:17

Şehit polis Bünyamin Torğut'un memleketi Elazığ'a ateş düştü

Siirt'te kaçakçılıkla mücadele uygulamasında şehit edilen polis Bünyamin Torğut'un Elazığ'daki ailesine acı haber verildi. Şehidin annesi, Türk bayrağını tutarak Kürtçe, "Oğul, oğul, oğul, daha muradını alamadın, dağ gibi gençtin" diye ağıt yaktı.
Şehit polis Bünyamin Torğut'un memleketi Elazığ'a ateş düştü 0 Siirt'te kaçakçılıkla mücadele uygulamasında şehit edilen polis Bünyamin Torğut'un Elazığ'daki ailesine acı haber verildi. Şehidin annesi, Türk bayrağını tutarak Kürtçe, "Oğul, oğul, oğul, daha muradını alamadın, dağ gibi gençtin" diye ağıt yaktı.
Olay, gece yarısı Siirt-Eruh karayolu 10. kilometresinde meydana gelmişti. Kaçakçılık şüphesiyle bir aracı durdurmak isteyen polis memurlarına araç içerisinden ateş açılması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan evli ve 1 çocuk babası polis memuru Bünyamin Torğut (29) şehit olmuş, saldırının gerçekleştirildiği araçta da bir ceset bulunmuştu. Şehidin Elazığ'da bulunan anne Ayfer ve baba İhsan Torğut'un yaşadığı Sürsürü Mahallesi Sefil Hoca Sokak'ta bulunan evine gelen Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü personeli, acı haberi verdi. Şehidinin ailesinin bulunduğu bina Türk bayraklarıyla süslendi.

ANNENİN AĞIDI YÜREKLERİ DAĞLADI
Oğlunun şehit olduğunu öğrenen aile ve yakınları gözyaşı döktü. Türkçe ve Kürtçe ağıtların yükseldiği evin balkonuna anne Ayfer Torğut çıktı. Balkondaki Türk bayrağını tutan anne Torğut'un Kürtçe, "Oğul, oğul, oğul, daha muradını alamadın, dağ gibi gençtin" diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı. Ağıt sonrası bayılan anne, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri de müdahalede bulundu.

EVİN TEK OĞLUYDU
Öğretmen Fatma Torğut'la evli olan ve 5 yaşlarında Ali Turan isimli bir oğlu olan şehit polis Bünyamin Torğut'un, ailesine bayramda ziyarete geleceğini söylediği öğrenildi. 3 kız kardeşi olan şehit polisin evin tek oğlu olduğunu belirten yakınları, şehidin naaşının Baskil ilçesi Düğüntepe köyünde bulunan aile mezarlığında toprağa verileceğini ifade etti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şehit polis Bünyamin Torğut'un memleketi Elazığ'a ateş düştü Şehit polis Bünyamin Torğut'un memleketi Elazığ'a ateş düştü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tarihi Kırkpınar Güreşleri, Enes Bayraklı, tifo rca, hendek lassa bayi, kongre listeleri, lütfi kırdar fuar merkezi adres, amasra liman otel, konya emniyet müdürlüğü kadrosu, şarköy uydu, zeynep casalini boy kilo, kola zehirlenmesi belirtileri, hurdacı geldi, rafet el roman justin bieber, didier drogba ekşi, altay rabbim korur, milli eğitim bakanlığı direksiyon sınav sonuçları, hüseyin kuru diş hekimi,