Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANTALYA
29 Ağustos 2015 - 07:29:13

Şehit polis Ali Rıza Güneş'in acı haberi ailesine ulaştı

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde Emniyet Amirliği ve Kaymakamlık Lojmanına yönelik saldırıda hayatını kaybeden 27 yaşındaki polis memuru Ali Rıza Güneş'in Antalya'nın Kemer İlçesinde tatil yapmakta olan halası Emine Güneş, acı haberi alınca isyan etti.
Şehit polis Ali Rıza Güneş'in acı haberi ailesine ulaştı 0 Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde Emniyet Amirliği ve Kaymakamlık Lojmanına yönelik saldırıda hayatını kaybeden 27 yaşındaki polis memuru Ali Rıza Güneş'in Antalya'nın Kemer İlçesinde tatil yapmakta olan halası Emine Güneş, acı haberi alınca isyan etti.
Yeğenleriyle birlikte Kemer'deki bir otelde tatil yapmakta olan Emine Güneş, akşam yemeği için ilçedeki kebapçılardan birine gitti. Burada yeğeni Ali Rıza Güneş'in şehadet haberini alan Emine Güneş, ilk önce gözyaşlarına boğuldu.
Çağrılan 112 Acil Servis Sağlık ekibi tarafından ambulansa alınan Emine Güneş, hastaneye gitmeyi reddedince, sağlık ekibi tarafından ambulans içinde sakinleştirici verilerek tedavi edildi.
Ambulanstan inip otelin önünde bir süre oturan Emine Güneş, başsağlığı dileyip "Yapabileceğimiz birşey var mı?" diye soran gazeteciye de "Ne yapabilirsiniz benim için? Susuyorsunuz. Benim yeğenim ilk de olmayacak son da olmayacak. Ama nereye kadar, daha kaç tane evladımızı vereceğiz? Daha hayatının baharındaydı, yeni evlendi. Çocuk bekliyordu. Adalet mi bu söyleyin bana, adalet mi? İnsanlara kıyılıyor orada, eğer bu adaletse söyleyin ne için? İnsanlar evlatlarını yok yere, hiç uğruna ölmesi için mi yetiştiriyor " diye konuştu.
Kemer Emniyet Müdürlüğü'nün görevde olan amir ve memurları da Emine Güneş ve yakınlarına başsağlığı diledi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Seyfi Kesmez, Fatma Avcı, grup uyanış, boşnakça diziler, fikret orman kızı, burak özçivit magazin, aydın otomotiv ankara, polisten gaz bombası isteyen arıza dayı, belgrad belgeseli, akustik gitar rehberi, başkanlık divanı görevleri, istiklal mahallesi papatya caddesi, uluabat gölü kahvaltı, oktay vural ulaştırma bakanlığı, ergenekon örgüt şeması, tren macerası oyna, gürcistan iphone,