Perşembe18.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
15 Aralık 2015 - 22:10:02

Şehit polis Ahmet Kabukçu ve Mustafa Nohut'un evlerine ateş düştü

Diyarbakır'da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında, terör örgütü PKK mensupları tarafından yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu ile özel harekat polisi Mustafa Nohut'un Başkent'teki evlerine ateş düştü.
Şehit polis Ahmet Kabukçu ve Mustafa Nohut'un evlerine ateş düştü 0 Diyarbakır'da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında, terör örgütü PKK mensupları tarafından yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu ile özel harekat polisi Mustafa Nohut'un Başkent'teki evlerine ateş düştü.
Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun şehadet haberini alan eşi Nurşen Kabukçu'yu, Keçiören Çaldıran Mahallesi'ndeki evinde yakınları ve komşuları teselli etmeye çalıştı. Kabukçu'nun şehit olduğu haberini alan silah arkadaşları da şehidin evine taziye ziyaretine geldi.
Şehidin yaşadığı binaya dev Türk bayrağı asıldı. Keçiören Belediyesi, şehit polisin evinin önüne taziye çadırı kurdu. Şehit polisin 33 çocuk babası olduğu ve annesinin de 3 ay önce vefat ettiği öğrenildi. Şehit Kabukçu'nun cenazesinin yarın Diyarbakır'da düzenlenecek törenden sonra Ankara'ya getirilerek defnedilecek.
Aynı saldırıda şehit olan özel harekat polisi Mustafa Nohut'un, Keçiören Köşk Mahallesi'nde yaşayan eşi Sare Nohut'a acı haber yetkililer tarafından verildi. Şehit polisin, üniversite ve lisede okuyan 2 kızı olduğu öğrenildi. Şehidin oturduğu binaya dev Türk bayrağı asılırken ve evinin önüne Keçiören Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.
Şehidin cenazesinin yarın Ankara'ya getirileceği, daha sonra karayoluyla defnedileceği Kırıkkale'nin Kılıçlar Köyü'ne götürüleceği kaydedildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yaşamak Denen Bu Zahmetli İş, Şahinbey Belediye Başkanı, diego ribas ve eşi, bozüyük belediyesi son haberler, 28 şubat konser, antalya eğitim ve araştırma hastanesi randevu iptal etme, altınordu ordu, derviş eroğlu nikah salonu feriköy, orman haftası hakkında yazı, üstün zekalı rehberlik, ıtec dağlıca, özge tahran, brüksel en ucuz uçak bileti, mikrodalga fırın tabağı, izmit zorunlu hizmet okulları, ahmet aydın yeşil küre, gizem hatipoğlu nişan,