Cuma19.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ŞIRNAK
04 Ağustos 2015 - 16:54:06

Şehit Mehmet Açar ve Abdulkadir Pektaş törenle memleketlerine uğurlandı

Şırnak'taki mayınlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Açar ve şehit er Abdulkadir Pektaş'ın cenazeleri, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
Şehit Mehmet Açar ve Abdulkadir Pektaş törenle memleketlerine uğurlandı 0 Şırnak'taki mayınlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Açar ve şehit er Abdulkadir Pektaş'ın cenazeleri, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
Şırnak merkeze bağlı Milli Jandarma Karakolu'nda görevli askerler ile köy korucularına pusu kuran PKK'lılar, yola önceden koydukları patlayıcıyı infilak ettirdi, ardından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerler de karşılık verirken, teröristlerin açtığı ilk ateşle 2 asker şehit oldu, 1 erbaş ile 1 korucu da yaralandı.
Şehitler için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Şehitler için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törene Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Abdullah Baysar, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
Tören sonrası Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Açar memleketi Osmaniye'ye, Şehit Er Abdulkadir Pektaş'ın cenazesi ise İzmir'e gönderildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Erkan Birsen, Kani Paşa Caddesi, bengü çolakoğlu, necdet özel orgeneral, balyoz ölüm listesi, tümer metin hangi takımı tutuyor, ersan gülüm boy kilo, biber gazı kapıda ödeme, ekrem çelebi gülmedi yüzüm, nazlı çelik spiker, erbil pirmam tüneli, işitme engelliler lisesi bursa, mersin emniyet müdürlüğü personel listesi, gel kardeşim tövbe edelim, kepez ilçe tarım, ümit kocasakal ifade özgürlüğü, mardin artuklu üniversitesi açıköğretim bölümleri,