Çarşamba24.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İZMİR
04 Ağustos 2015 - 14:16:24

Şehit Abdulkadir Pektaş'ın memleketi İzmir Buca'ya ateş düştü

Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş'ın İzmir'deki evinde yas hakim.
Şehit Abdulkadir Pektaş'ın memleketi İzmir Buca'ya ateş düştü 0 Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş'ın İzmir'deki evinde yas hakim.
Şehit ailesine haber askeri yetkililer tarafından verildi. Pektaş'ın şehit olduğu haberi duyulur duyulmaz ise ailesinin ikamet ettiği Buca ilçesindeki Mustafa Kemal Mahallesi Türk bayraklarıyla donatıldı. Öte yandan şehit haberini alan bazı aile yakınları da sinir krizleri geçirdi. Şehidin babası Celal Pektaş ve en büyük ağabeyi Uğur Pektaş da ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı baba ve oğul, askerler tarafından sakinleştirildi.

TERHİSİNE 1 HAFTA KALA ŞEHİT DÜŞTÜ
Pektaş ailesinin en küçük oğlu olan 1994 doğumlu olan Abdulkadir Pektaş'ın terhisine 1 hafta kala şehit düştüğü öğrenildi. Öte yandan, şehit asker Pektaş'ın sosyal paylaşım sitesindeki "Alem diskoda barda, biz Cudi'de Gabar'da" şeklindeki yazısı ise dikkat çekti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şehit Abdulkadir Pektaş'ın memleketi İzmir Buca'ya ateş düştü Şehit Abdulkadir Pektaş'ın memleketi İzmir Buca'ya ateş düştü Şehit Abdulkadir Pektaş'ın memleketi İzmir Buca'ya ateş düştü Şehit Abdulkadir Pektaş'ın memleketi İzmir Buca'ya ateş düştü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hamburg, Taşkesti beldesi, selim ileri hayatı ve edebi kişiliği, seyhan kaymakamlığı tüketici hakem heyeti, cebeci asri mezarlığı telefon, kasaplar mahallesi akyar sokak, sen olsan ne yapardın kekeme garson, afat trabzon, mardin valiliği milli emlak müdürlüğü, uzman diyetisyen serkan tutar, cumhuriyet caddesi ankara, genelkurmay başkanlığı dilekçe örneği, mustafa demir imam, bağcılar kültür merkezi, çankaya köşkü yıkılacak mı, özel harekat çatışması, kelkit devlet hastanesi göz doktoru,