Cumartesi20.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞANLIURFA
01 Temmuz 2015 - 20:14:36

Şanlıurfa Siverek'te apartmana silahlı saldırı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bir apartmana silahla ateş açılması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa Siverek'te apartmana silahlı saldırı 0 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bir apartmana silahla ateş açılması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından Yenişehir Mahallesi'ndeki bir apartmana tabancayla çok sayıda ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda Uğur B. ve Ramazan Ç. yaralandı. Yaralananlar çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.
Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlatıldı.
Öte yandan, Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Uğur B. Şanlıurfa'ya sevk edildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şanlıurfa Siverek'te apartmana silahlı saldırı Şanlıurfa Siverek'te apartmana silahlı saldırı Şanlıurfa Siverek'te apartmana silahlı saldırı Şanlıurfa Siverek'te apartmana silahlı saldırı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi, Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş., ereğli vikipedi, ilaç yan etkileri, mehmet güler kimdir hayatı kısaca, diyanet hac fiyatlarını belirledi, şehitlik rütbesi, 24 ayar külçe altın fiyatları bugün, mısır oyunları, oltu ilçe tarım müdürlüğü, lale organizasyon, tuluyhan uğurlu özgeçmiş, ışıklı darbuka fiyatları, yunanistan nato, cumhuriyet gazetesi çağdaş market jetta çekiliş sonuçları, bengü fotoları, kayseri erciyesspor gaziantepspor özet,