Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SAMSUN
08 Nisan 2015 - 10:28:00

Samsun Terme'de trafik kazası: Öğrenci servisi ile TIR çarpıştı

Samsun'da öğrenci servisinin TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 öğrenci hayatını kaybederken, 21'i öğrenci toplam 23 kişi yaralandı.
Samsun Terme'de trafik kazası: Öğrenci servisi ile TIR çarpıştı 0 Samsun'da öğrenci servisinin TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 öğrenci hayatını kaybederken, 21'i öğrenci toplam 23 kişi yaralandı.
Kaza, Terme ilçesi Samsun-Ordu yolu Eski Otogar Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgay Baş idaresindeki 55 C 7073 plakalı öğrencisi servisi midibüsüne, Kırgızistan uyruklu Mugaziev Dzhumash idaresindeki S 8080 G plakalı TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle refüje devrilen midibüste bulunan Fatih Ortaokulu öğrencileri Emre Altış (14), Gökhan Ateş (13), Sefa Kılıç (14), Yavuz Selim Yılmaz (13), Muhammet Emir Aksuoğlu (13), Ahmet Kürşat Sezgin (12), Hayrullah Can Tellioğlu (11), Efe Özyürek (11), Doğulan Demir (14), Canberk Tombul (12), Mehmet Buğra Gökkız (14), Emir Hazar Kuri (14), Emirhan Yıldız (14), Muhammet Batuhan Altun (14), Semih Zengin (14), Sefa Candan (14), Halil Likoğlu (12), Mahmut Esat Su (14), Doğukan Yıldız (11), Ahmet Mert Çancılar (14), Kerem Kökten (14), Zeynep Suda Karataş (14) ile Kamil Ölmez (43) ve kavşakta simit satan Aykut Can Şerbetci yaralandı. Ağır yaralan öğrencilerden 14 yaşındaki Kerem Kökten, Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi'ne, 1 kişi de Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan Emre Alkış ve Gökhan Ateş Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Efe Özyürek ve Doğulan Demir ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Terme Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Dursun Ali Aksu, hastanelerine bir öğrencinin ölü olarak geldiğini, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

VALİ ŞAHİN ÖĞRENCİLERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Samsun Valisi İbrahim Şahin, kazada yaralanan öğrencileri Terme Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Olayı öğrendikten sonra hemen Terme ilçesine giden Vali Şahin, kaza ile ilgili Terme Kaymakamı İlyas Gün ve ilgililerden bilgi aldı. Vali Şahin, kazada yaralanan öğrencileri de ziyaret ederek, öğrencilere ve ailelerine 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.
Vali Şahin, hastanedeki ziyareti sonrasında kazada hayatını kaybeden Kerim Kökten'in ailesini ziyaret ederek, taziyede bulundu. Ziyaretlerde İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de hazır bulundu.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Samsun Terme'de trafik kazası: Öğrenci servisi ile TIR çarpıştı Samsun Terme'de trafik kazası: Öğrenci servisi ile TIR çarpıştı Samsun Terme'de trafik kazası: Öğrenci servisi ile TIR çarpıştı Samsun Terme'de trafik kazası: Öğrenci servisi ile TIR çarpıştı

Yorum Yaz:



Aramalar:

İnebolu, Hürü Durgel, osmanlı padişahları ve hayatları, kasaplar gıda samsun, motorin fiyatları grafik, yenikapı marmara adası ücret, suada eğlence, rodi vikipedi, islamabad job fair, ege denizi gelgit, artvin uçak bileti, samandağ toplu konut, çardak havaalanı servisleri, emenike şarkısı, gaziosmanpaşa randevu, lucescu zeman, alaşehir myo,