Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Temmuz 2015 - 21:26:23

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını 3 sezon boyunca TRT ve TIVIBU yayınlayacak.
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi hangi kanalda yayınlanacak? 0 Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını 3 sezon boyunca TRT ve TIVIBU yayınlayacak.
Bu akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen gecede TRT ve TIVIBU, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayınlanmasıyla ilgili program gerçekleştirdi. Programa eski UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, teknik direktör Mustafa Denizli ve FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır katıldı.
Gecede konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türk futbolunda elde edilen başarıların artarak devam edeceğini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde güzel başarılar elde ettik. Bunun devam edeceğine inanıyorum. Bugün baktığımızda futbolun her türlü unsurunun başarılı olduğunu görüyoruz. Avrupa'da ve dünyada tanındığımızı görüyoruz. Dünyada eskiden ülkemizin yerini gösteremeyecek çok millet vardı. Bugün neredeyse bilmeyen yok. Teknik adam olarak, futbolcu olarak, hakem olarak, yönetici olarak olayların çok başka yerlere taşındığını görüyoruz. Dilerim üzerine koyarak devam ederiz" dedi.

ÇAKIR: "TÜRK HAKEMLİĞİNİ EN YÜKSEĞE ÇIKARMALIYIZ"
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ise, Şampiyonlar Ligi finalini yönetmenin çok büyük bir gurur olduğunu dile getirerek, "Şampiyonlar Ligi finalini yönetmek çok büyük gururdu benim için. Bu uzun bir yolculuğun sonunda gelinen bir yoldu. Ama bu son değil bundan sonra yapacak çok iş var. Ekibimle birlikte Türk hakemliğini en yükseğe çıkarmalı ve bu bayrağı genç hakemlere en yukarıda teslim etmeliyiz. UEFA'da ve FIFA'da her zaman bir Türk hakem aday olsun. Bizim hedefimiz bu. Bu sadece Türk futbolunun değil Türk insanın bir başarısıdır" şeklinde konuştu.
Başarısında babasının da payının olduğunu ifade eden Çakır, "Babamın hakem olması benim bu noktaya gelmemde tabii ki öneliydi. Ondan çok şey öğrendim. Beni en acımazca eleştiren kendisiydi. Bunun faydasını da zaman geçtikçe anladım. Ama en önemlisi ekip olmaktır. 2-3 tane maç yöneterek bu başarıya ulaşamıyorsunuz. Bu yıllarca süren yolculuğun sonunda oluyor" diye konuştu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şaban Çabuk, Akşehir Yörük ve Türkmenler Derneği, sarayiçi balkan savaşı şehitliği nerede, okmeydanı hastanesi tahlil sonuçları, inegöl emniyet müdürlüğü ehliyet randevu, çapa tıp fakültesi hastanesi laboratuvar, ayvansaray anlamı, muratpaşa toplum sağlığı merkezi, sinop gerze hava durumu, sedat şahin itü, gezi parkı siyahlı kadın, kongre bildiri, odunpazarı belediyesi sağlık işleri müdürlüğü, sera discus, hırsızlık bilirkişi raporu örneği, jamaika madde, aile ve sosyal politikalar bakanlığı niğde,