Cuma19.04.2024
HABERLER - DÜNYA - RUSYA - MOSKOVA
04 Ağustos 2015 - 10:22:34

Rusya'dan IŞİD ile mücadele çağrısı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sözcüsü Dmitry Peskov, terör örgütü IŞİD ile mücadelede uluslararası işbirliği çağrısında bulundu.
Rusya'dan IŞİD ile mücadele çağrısı 0 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sözcüsü Dmitry Peskov, terör örgütü IŞİD ile mücadelede uluslararası işbirliği çağrısında bulundu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sözcüsü Dmitry Peskov, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Rusya'nın IŞİD'e karşı verilen mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Peskov, Rusya'nın terör örgütü IŞİD konusunda endişe duyduğunu bildirerek, IŞİD ile mücadelede uluslararası işbirliği çağrısında bulundu. Basın mensuplarına bilgilendirmede bulunan Peskov, Rusya'nın IŞİD konusunda ve Suriye ile Irak'ta kontrol altına aldığı toprakların arttığına dair kaygısını ifade etmesinin bilinen bir gerçek olduğunu dile getirdi. Putin'in sözcüsü, "Bu konuda herkese işbirliğinde olunması yönünde çağrıda bulunmak istiyoruz" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Paralel Devlet Yapılanması, Tokat Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü, tavuk sarma, beşiktaş taraftarı kartal gol gol, afşin vergi dairesi, rüzgarlıbahçe cumhuriyet caddesi, pelikan balık, lenfoma evreleri, ısparta av tüfekleri, zümrütevler mahallesi maltepe posta kodu, uyuşturucu hap çeşitleri, sabah namazı cübbeli, maliye bakanlığı ceza ödeme, acıbadem üniversitesi ataşehir kampüsü ne zaman açılacak, ileri saat uygulaması kalktı, çanakkale kırım tatarları, istiklal marşı ve mehmet akif ersoy,