Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - SURİYE - İDLİB
29 Kasım 2015 - 11:30:07

Rus uçakları sivilleri vurdu: 40 kişi öldü

Rus uçaklarının Suriye'nin İdlib vilayeti yakınlarındaki Eriha'da bulunan işlek bir pazar yerini bombalaması sonucu en az 40 kişi hayatını kaybederken, 30'dan fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.
Rus uçakları sivilleri vurdu: 40 kişi öldü 0 Rus uçaklarının Suriye'nin İdlib vilayeti yakınlarındaki Eriha'da bulunan işlek bir pazar yerini bombalaması sonucu en az 40 kişi hayatını kaybederken, 30'dan fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.
İdlib vilayetinin 15 kilometre güneyindeki Eriha kentinde insanların pazar yerinde alışveriş yaptığı sırada Rus uçakları tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 40 kişi hayatını kaybetti. Esad karşıtı muhalif televizyon kanalı Orient TV ölü sayısının en az 40 olduğunu bildirirken, Londra merkezli Suriye Gözlemevi ölü sayısının en az 60 olduğunu bildirdi. Yerel kaynaklar ise saldırıda misket bombası kullanıldığını iddia ettiler.
Konuyla alakalı olarak Rusya tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hakan Arıkan, Ahmet Arslan, gelibolu yarımadası alan kılavuzu, alaşehir yapı kredi, çermik nerededir, survivor pantelis, güney afrika oturma izni, bafra çıraklık eğitim merkezi, karaburun müftülüğü, meclis üyesi maaşı, nazilli satılık arsa, burdur nüfus, izmit eskişehir hızlı tren, diyarbakır büyükşehir belediyesi iş başvurusu, küçükçekmece yüzme havuzu, nilüfer imam hatip lisesi, istanbul üniversitesi şakir esnaf,