Perşembe28.03.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Eylül 2015 - 08:43:15

Polis Otogarda taksicilere uygulama yaptı

Büyük İstanbul Otogarındaki taksilere yönelik uygulama yapıldı. Uygulama sırasında aracından bıçak ve sopa çıkan taksiciler hakkında işlem yapılırken, çok sayıda suçtan aranması bulunan bir taksici de gözaltına alındı.
Polis Otogarda taksicilere uygulama yaptı 0 Büyük İstanbul Otogarındaki taksilere yönelik uygulama yapıldı. Uygulama sırasında aracından bıçak ve sopa çıkan taksiciler hakkında işlem yapılırken, çok sayıda suçtan aranması bulunan bir taksici de gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde Büyük İstanbul Otogarı'ndaki taksilere yönelik uygulama başlattı. Otogarda bekleyen taksiler tek tek arandı. Yapılan aramalar sırasında bazı araçlardan bıçak ve sopa çıktı. Asayiş ekipleri, bu araçların sürücüleri hakkında işlem yaptı. Taksicilerin de üzerileri aranarak kimlik sorgulaması yapıldı. Yapılan kimlik sorgulaması sırasında çok sayıda suçtan aranması bulunduğu tespit edilen bir taksici ise kelepçe takılarak gözaltına alındı.
Otogardaki taksiciler arasında geçtiğimiz günlerde kavga çıkmış, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgayı ayırmakta güçlük çeken polis havaya ateş açmıştı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Polis Otogarda taksicilere uygulama yaptı Polis Otogarda taksicilere uygulama yaptı Polis Otogarda taksicilere uygulama yaptı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Karabük Özel Medikar Hastanesi, Bahar Şenlikleri, beyoğlu belediye başkanı misbah, çankırı jeoloji haritası, şenol ipek filmi, ata demirer reklam, çanakkale savaşı oyunu, diyarbakır jandarma, tavşanlı linyit urfa, sultanahmet hostel, trablus kelime anlamı, erzincanda bıçaklı sopalı kavga, leman uludere, osmanlıspor osman özköylü, emine erdoğan namaz kılıyor mu, nazımiye belediye başkan adayları, fethullah gülen haberleri,