Cuma29.03.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İZMİR
31 Temmuz 2015 - 15:58:05

Pervin Par, İzmir Çeşme'de defnedildi

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden 76 yaşındaki Pervin Par, İzmir'in Çeşme ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Pervin Par, İzmir Çeşme'de defnedildi 0 Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden 76 yaşındaki Pervin Par, İzmir'in Çeşme ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Türk sinemasında bir döneme damgasını vuran Pervin Par, Dalyan Hacı Raziye Onur Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Dalyan Mezarlığı'nda toprağa verildi. İki yıldır lösemi tedavisi gören ve dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Par'ın cenazesinde, ailesi ve kızı Pınar Türen Özkurt taziyeleri kabul etti.
Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Müjdat Gezen, Tansu Aksu gibi çok sayıda isim de çelenk gönderdi.

KIZI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Sanatçının kızı Pınar Türen Özkurt ise ayakta durmakta güçlük çekti. Gözyaşlarına hakim olamayan Özkurt,"Gerçekten çok zor, sanat dünyasının yıldızıydı. Benimse kalbimin yıldızıydı. Allah hasta olan herkese sağlık versin. Lösemi tedavisi görüyordu. İyiye gider gibi oldu ama maalesef yenemedik, maalesef yenemedik. Sanat dünyasında herkes arıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Unutulmaz oyuncu, oyunculuğa 17 yaşında "Bir Avuç Toprak" filmi ile başlamış, 20 yıl boyunca "Kanun Namına", "Hudutların Kanunu", "Fakir Kızın Romanı" gibi birçok sinema filminde rol almıştı. Par son olarak İzmir'e yerleşip bir çiçekçi dükkanı açmıştı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Pervin Par, İzmir Çeşme'de defnedildi Pervin Par, İzmir Çeşme'de defnedildi Pervin Par, İzmir Çeşme'de defnedildi Pervin Par, İzmir Çeşme'de defnedildi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ünal Özelmas, Prof. Dr. Metin Özkan, çanakkale şehitleri şiiri söz sanatları, metin akpınar gönül, danimarka ortalama maaş, sivas cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi araştırma ve uygulama hastanesi, diyanet işleri başkanlığı kuranı kerim, fatih projesi şartnamesi, sultangazi belediye başkanı trafik kazası, izmir il emniyet müdürlüğü özel güvenlik şubesi, ulusal kongre hangisidir, alaşehir düğünleri, gülhane askeri tıp akademisi santral, kiraz ızmir hava durumu, beylikdüzü evlendirme dairesi, diyarbakır büyükşehir belediyesi zabıta müdürlüğü, van cat,