Cuma29.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
31 Temmuz 2015 - 14:31:38

Onur Kıvrak özür diledi

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, geçtiğimiz günlerde bordo-mavililerin kampında yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor camiasından özür diledi.
Onur Kıvrak özür diledi 0 Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, geçtiğimiz günlerde bordo-mavililerin kampında yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor camiasından özür diledi.
Tecrübeli file bekçisi Kıvrak yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onur ile görev yaptığım Trabzonspor Kulübü'nde meydana gelen ve yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan fakat her halükarda tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış olan hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Açelya Akkoyun, Hereke Tüneller mevkii, vergi borcu gecikme cezası hesaplama, ak parti uşak, manisa büyükşehir belediyesi hangi parti kazandı, kandil heyeti, gülsuyu sivilce, baykuş satılık, ismet yılmaz cenazede, viranşehir devlet hastanesi ihaleleri, izmir valiliği faksı, kaçakçılık suçunda etkin pişmanlık, göztepe öğrenci yurdu, muğla fethiye iş ilanları, serenay aktaş mahşeri cümbüş, yusuf hasan akgün resmi, tır dorse ölçüleri,